Nekadašnji trener 'FK Radnika' stradao u saobraćajnoj nesreći

Muškarac čiji su inicijali R. D. iz Bijeljine poginuo je u saobraćajnoj nesreći u bijeljinskoj Majevičkoj ulici, kod Rajfajzen banke, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti.

Nekadašnji trener 'FK Radnika' stradao u saobraćajnoj nesreći

Kako prenosi Dnevni Avaz radi se o Rami Durakoviću, nekadašnjem fudbaleru i treneru FK "Radnika" iz Bijeljine.

Nesreća se dogodila sinoć u 18.05 časova kada je muškarca udario automobil "reno" kojim je upravljao J. V. iz Bijeljine.

Vozač automobila je pobjegao sa lica mjesta, ali je za pola sata pronađen.

Prema zvaničnom saopštenju Duraković je smrtno stradao na licu mjesta, ali je prevezen u bolnicu radi pokušaja reanimacije i, prema tvrdnjama svjedoka, neko vrijeme niko mu nije ukazivao pomoć. Nekoliko automobila ga je i obišlo dok je ležao na zemlji.

Prema riječima očevidaca, muškarac je u trenutku kada ga je automobil udario ležao na ulici, a pokraj njega je bio bicikl. Ne zna se da li je R.D. prethodno udario neki drugi automobil ili je pao sa bicikla.

Dežurni ljekar Službe hitne pomoći Doma zdravlja Bijeljina Dušan Bešenji kaže da muškarac nije davao znakove života na mjestu nesreće, te da je prevezen sanitetskim vozilom u Službu hitne pomoći gdje je pokušana reanimacija.

"Zatekli smo muškarca koje je ležao na ulici bez znakova života. Pokušali smo reanimaciju, ali je bila bezuspješna", rekao je Bešenji Srni.

Istraga je u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA