PredProtfest: Književno-muzičko veče u klubu Frojd

Teatar "Ubuntu" iz Bijeljine od 2015. godine organizuje višednevni multimedijalni festival "PROTFEST". Za ovu godinu organizatori su pripremili i "PredProtfest" koji će se desiti 24.05.2019. godine od 20 časova u klubu "Frojd" u Bijeljini.

BIJELJINA

Publika imati priliku da učestvuje u promociji knjige Gorana Stojičića "Slučaj Danil Harms" gdje će govoriti sam autor, a kasnije će posjetioci moći da uživaju i u koncertu beogradske grupe "On Tour".

Ulaz je slobodan.

"Želimo da realizacijom ovog događaja skrenemo pažnju zajednice na značaj kreativnog izražavanja u borbi protiv svakodnevnog i nametnutog nekvalitetnog sadržaja od strane masovnih medija", navode organizatori Protfesta.

Udruženje građana Teatar Ubuntu postoji još od 2009. godine i bavi se kulturom, sa posebnim akcentom na pozorišnu umjetnost, ali i druge srodne oblasti. Članovi udruženja su mladi glumci, reditelji, muzičari, likovni umjetnici, ali i ljubitelji umjetnosti.

Festival "PROTFEST" koji se organizuje od 2015. godine predstavlja odgovor umjetnika zajednici koja nema redovna kulturna dešavanja, a željna je kvalitetnih kulturnih sadržaja.