FOTO PredProtfest na zadovoljstvo publike

Slučaj Danil Harms ponovo je u Bijeljini. Autor ove već kultne knjige Goran Stojičić kaže da je njegov ponovni dolazak organizovan na obostrano zadovoljstvo, i da bijeljinska publika zauzima posebno mjesto u njegovom srcu.

FOTO PredProtfest na zadovoljstvo publike

Saradnja sa organizatorima Prodfesta već je odavno, kako Stojičić tvrdi, prešla liniju poslovnog kontakta i danas je to jedno divno prijateljstvo sa bijeljinskim umjetnicima.

S obzirom da je Goran Stojičić sa svojim publikom na posebnim frekvencijama, nije ni čudo što su za kratko vrijeme njegove kratke priče izazvale ogromnu pažnju čitalaca, koja vjerno prati sve što Stojičić objavi na svojoj fejsbuk stranici, ili da odštampa u tvrd povez. Jer svaka rečenica koja je rođena iz pera ovog beogradskog pisca pogađa pravo u epicentar svakog ko ih pročita.

PredProtfest je mali jubilej multimedijalnog festivala koji na bijeljinskoj sceni traje već punih pet godina, a kako ističu organizatori ovog kulturnog događaja, cilj im je da festivalski sadržaj bude shvaćen kao odgovor umjetnika zajednici koja nema redovna kulturna dešavanja, a željna je kvalitetnih kulturnih sadržaja.

Do oktobarskog, petog po redu, PredProtfesta dijeli nas samo nekoliko mjeseci, organizatori nisu htjeli da otkriju ovogodišnji program, al oni koji su bili u klubu Frojd, zasigurno na par sati imali osjećaj da se nalaze u srcu Beograda, gdje alternativna scena živi punim plućima i okuplja veliki broj publike.

Foto: Nikola Blagojević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA