Bijeljina: Zapaljen golf starom policijskom znancu

Policija je pokrenula istragu nakon što je u Bijeljini, pod okriljem noći, zapaljen golf šest muškarcu iz ovog grada, a koji je odranije poznat policiji, potvrđeno je "Nezavisnim".

Bijeljina: Zapaljen golf starom policijskom znancu

Kako saznajemo, dosadašnji rezultati istrage ukazuju da je golf najvjerovatnije posut gorivom, a onda i zapaljen.

"Vozilo je potpuno izgorjelo, a šteta još nije procijenjena, ali je, po svemu sudeći, totalna", otkriva sagovornik "Nezavisnih".

Istraga i potraga za piromanom uslijedila je nakon što je Policijskoj stanici Bijeljina juče ujutru, oko 3.40, prijavljeno da je u Ulici Svetozara Ćorovića u Bijeljini zapaljen golf 6.

"Po zaprimljenoj prijavi postupili su policajci koji su izašli na lice mjesta. Pripadnici Sektora kriminalističke policije i Odjeljenja za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara izvršili su uviđaj", saopštili su iz Policijske uprave Bijeljina.

Uviđajem je, kako dodaju, utvrđeno da se najvjerovatnije radi o namjernoj paljevini vozila tako što je ono, vjerovatno, poliveno zapaljivom tečnošću.

"Vozilo je izuzeto sa lica mjesta radi daljeg vještačenja. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini, koje i rukovodi istragom. Istraga je u toku", navela je Aleksandra Marić, portparol PU Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA