Radnik otišao po prolazak u drugo kolo Lige Evrope

Fudbaleri Radnika jutros su iz Bijeljine otputovali za Slovačku, gdje će četvrtak, igrati revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaka.

Radnik otišao po prolazak u drugo kolo Lige Evrope

Nakon pobjede od 2:0 u Banjaluci, u redovima Radnika vlada dobro raspoloženje pred revanš u Slovačkoj.Trener Mladen Žižović ističe da postoji još mnogo prostora za napredak u igri .

- Očekuje nas težak revanš, Spartak je bio favorit prije meča, evo mi smo im malo to zakomplikovali. Nadamo se da ćemo sačuvati prednost od 2:0 i da ćemo na njihovom terenu uspjeti postići barem jedan gol koji će opet se nadam biti dovoljan za prolaz. Vidjeli smo da je sve do nas, pogotovo u Banjaluci te ako mi budemo na pravom nivou i da svedemo greške kojih je bilo na ovoj utakmici, na minimum, mislim da imamo realne šanse za prolaz dalje - rekao je strateg Radnika Mladen Žižović.

Kapiten i strijelac u prvom meču Velibor Đurić, kaže da su svjesni da su napravili odličan rezultat, ali da još uvijek posao nije završen.

- Zaista smo u nekim momentima izgledali sjajno, iako nam je to prva zvanična utakmica i vjerujem da ćemo nešto tako slično ponoviti i u Trnavi. U Slovačku idemo kao da je 0:0 i vjerujem da ćemo i tamo pružiti jednako dobru partiju kao u Banjaluci - uvjeren je Đurić.

Utakmica između Spartaka i Radnika igra se u četvrtak 18. jula sa početkom u 20 časova i 45 minuta u Slovačkom gradu Trnova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA