Ukupno slučajeva
558 (+1)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Žižović: Ponosan sam na svoje igrače

Bijeljinski Radnik nije uspio da se plasira u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je poslije penala eliminisan od slovačkog Spartaka.

BIJELJINA

Šef stručnog štaba Mladen Žižović smatra da njegovi igrači nisu imali sportske sreće u utakmici odigranoj sinoć u Trnavi.

- Statistički podaci koje su iznijeli domaćini ne znače mnogo, nisam vidio da su napravili neke izrazite šanse, da je naš golman branio udarce, više su to bili ubačaji pred gol. Mi smo možda u Banjaluci mogli sve da riješimo, da pobijedimo sa 3:0, tada Slovaci nisu napravili nijednu šansu. Ovog puta je bilo obrnuto. Primili smo gol u 88. ili 89. minutu, pa propustili prednost u penalima, mislim da se to zove sportska sreća ili nesreća - istakao je Žižović.

Strateg semberskog kluba je dodao da slovački tim ima znatno veći budžet od njegovog.

- Radnik ima godišnji budžet od 150.000, a Spartak dva i po miliona evra i ako bi to poredili znamo gdje nam je mjesto. Ako smo trebali da ispadnemo mislim da smo ispali na muški, hrabar način. Nastavljamo dalje, ja sam ponosan na svoje igrače i želim im puno sreće u prvenstvu BiH - zaključio je Žižović.