Festival zdravlja u Bijeljini: Prilika za besplatne preglede i konsultacije sa stručnjacima

13. i 14. septembra u Bijeljini se održava Festival zdravlja i zdravog načina života. I ove godine u dva festivalska dana, predstaviće se veliki broj učesnika. Akcenat ovogodišnjeg festivala, trećeg po redu je uloga sporta u zdravlju ljudi.

Festival zdravlja u Bijeljini: Prilika za besplatne preglede i konsultacije sa stručnjacima

Ovogodišnji treći po redu Festival zdravlja na jednom mjestu okupiće eminentne stručnjake iz oblasti medicine koji će omogućiti građanima, ali i ljudima iz struke da saznaju za nove metode liječenja, za usluge koje nude brojne specijalističke ustanove koje će se predstaviti.

Biće to prilika da saznaju i koji vid prevencije je najbolji, kao i da besplatno provjere svoje zdravstveno stanje.

Ljekari će i ovoga puta moći da prisustvuju predavanjima na temu Savremeni izazovi u medicini 2019.Sponzor ovogodišnjeg Festivala je ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja", zatim Hemofarm , a specijalni gost i ove godine je Institut za kardiovaskularne bolesti Sremska Kamenica, rekao je PR Festivala, dr Slavko Jović.

Alelsandra Ostojić, magistar farmacije i izvršni direktor ZU Specijalistički centar "Kuća zdravlja", napomenula je da i će i ove godine na štandu ove ustanove posjetioci imati priliku da besplatno provjere zdravstveno stanje, dok će na predavanjima se predstaviti specijalostima iz oblasti kardiologije i hrono iskrane po programu dr Ane Gifing.

Akcenat ovogodišnjeg festivala stavljen je na ulogu sporta u zdravlju ljudi, te će se na festivalu predstaviti preko dvadeset sportskih i plesnih klubova. te školica sporta.

Festival će trajati dva dana, 13. i 14. septembra u Hotelu "Drina".

Organizator Sajma je Udruženje građana Klub za promociju zdravlja "Minerva" iz Bijeljine i Agencija "Vertigo", a pokrovitelj je i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske. Medijski pokrovitelj je RTVBN I Bobar radio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA