Podrška novoosnovanim firmama

Agencija za mala i srednja preduzeća Grada Bijeljina raspisala je Javni poziv za dodjelu sredstava novoosnovanim privrednim licima u Bijeljini, radi podrške u zapošljavanju novih radnika, kao i za nabavku osnovnih sredstava - mašina, opreme i alata.

Podrška novoosnovanim firmama

Pravo na podsticaje imaju privredna društva i preduzetnici koji su osnovani u 2019. godini, osim subjekata koji se bave trgovinom i ugostiteljstvom.Ukupan iznos sredstava koji će biti dodjeljen ovim Javnim pozivom je 30.000 konvertibilnih maraka, a najveći pojedinačni grant iznosi 8.000 KM.

- Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća nastoji da pruži podršku novoosnovanim privrednim subjektima onda kada im je pomoć najpotrebnija - na početku poslovanja. Zbog toga smo Javni poziv usmjerili na povećanje produktivnosti i konkurentnosti, odnosno, nabavku mašina, opreme i alata.

Takođe, sufinansiraćemo dio troškova nabavke osnovnih sredstava privrednim društvima i samostalnim preduzetnicima koji obavljaju djelatnost na području Grada Bijeljina - istakla je Tatjana Blagojević, v.d. direktora Agencije za mala i srednja preduzeća.

Javni poziv biće otvoren do 21. septembra 2019. godine. Sve dodatne informacije o Javnom pozivu, kao i obrazac za prijavu nalaze se na zvaničnom sajtu Grada Bijeljina i na sajtu Agencije za mala i srednja preduzeća Grada Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 02:00

    15°C
  • 05:00

    13°C
  • 08:00

    14°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

62 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 01. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI