U Bijeljini održana Ljetna folk revija 2019

U bijeljinskom etno-restoranu Lovac održana je još jedna, petnaesta po redu muzička manifestacija, ovoga puta Ljetna folk revija koja je, kao i obično, okupila veliki broj pjevača i ljubitelja dobre muzike.

U Bijeljini održana Ljetna folk revija 2019

Druženje, pozitivnu energiju i raspoloženje, uz više nego dobru muziku i pjesme, podijelili su mnogi estradnjaci koji su se našli kako u takmičarskom tako i revijalnom dijelu programa, ali i nešto od nagrada koje su nezaobilazne u ovakvim muzičkim prilikama i druženjima.

Na jednom mjestu našli su se Mladen Dolić Dola, Miško Cvijetić, Makivija Maki, Savo Radović, Gordana Mudrinić, Vedran Savić, Branko Perić Bane, Novica Đokić, Sara Mitić, Jovan Rankić, Rodoljub Živković Čoki, Milan Dodić Dode, te braća Trifković kao članovi orkestra, Đojo Ilić, Đole Despotović, Staniša Sekulić, vodteljka programa Danijela Gudović, Vaso Marković i mnogi drugi.

Ovoga puta nagradu organizatora dobio je Novica Đokić i njegova šesnaestogodišnja unuka Sara Mitić koji su se pojavili u duetu s pjesmom "Naslednica".

Prvo mjesto pripalo je Vedranu Saviću koji se predstavio pjesmom "Crna ženo", osvojivši tako i pravo na besplatno snimanje singla u studiju "Deki" Milana Mijatovića iz Varde.

Drugo mjesto podijelili su Branko Perić Bane i Milan Dodić Dode, dok se na trećem mjestu našao Rodoljub Živković Čoki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA