Radnica na pumpi u Velikoj Obarskoj prisvojila novac od prodaje regresiranog goriva

Bijeljinska policija dostavila je Okružnom tužilaštvu u ovom gradu izvještaj protiv radnice benzinske pumpe u Velikoj Obraskoj čiji su inicijali N.J. zbog sumnje da je gorivo, koje je evidentirala kao regresirano, prodavala za gotovinu, koju je zadržavala za sebe.

BIJELJINA

Naime, prijavlјena N.J. je iskoristila svoj položaj radnika - trgovac za kasom u benzinskoj pumpi, u namjeri da sebi pribavi korist.

Navedena je prodavala gorivo raznim nepoznatim kupcima za gotovinu, a te količine evidentirala kao izdato regresirano gorivo, koje je umanjivala od korisnika koji imaju regresirano gorivo.

Takođe, prijavlјena je gorivo prodavala raznim kupcima za gotovinu koju je zadržavala za sebe, a prodaju goriva je evidentirala kao prodaju na odloženo plaćanje pravnim licima iz Bijelјine.

Prijavlјena N.J. obavlјajući poslove koji su joj povjereni u pravnom licu navedenim radnjama pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist, a pričinila štetu preduzeću koje je obeštetilo korisnike regresiranog goriva i potraživanja od pravnih lica.