U akcije ROSU uhapšene dvije osobe zbog ubistva Ivanovića

Dva lica uhapšena su u jutrošnjoj akciji kosovske policije na sjeveru Kosovske Mitrovice u vezi sa ubistvom lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića, saznaje Srna.

U akcije ROSU uhapšene dvije osobe zbog ubistva Ivanovića

Srna nezvanično saznaje da je uhapšen policajac u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, kao i još jedno lice koje je ometalo jutrošnju akciju i kod koga je pronađeno oružje.

Pripadnici Specijalne jedinice prištinske policije - ROSU, njih oko stotinu, koji su oko 5.50 časova sa više od 25 oklopnih vozila i džipova izvršili upad na sjever Kosova, krenuli su prema Leposaviću.

"Sputnjik" sanzaje da su u akciji ROSU na sjeveru Kosova uhapšena dva Srbina.Isti izvor navodi da su u državnom vrhu Srbije u toku neprekidne konsultacije i da su o akciji na sjeveru Kosova već obaviješteni Brisel, Vašington, Moskva i Peking.

Jutrošnja akcija sprovedena je 20 mjeseci nakon ubistva Olivera Ivanovića.Ivanović je, sa šest hitaca ispaljenih sa leđa, ubijen 16. januara prošle godine na prilazu sjedištu strane Sutjeskoj ulici u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA