Kakva ti je žena, takav ti je život - HIT predstava Dragana Marinkovića Mace

“Kakva ti je žena, takav ti je život’’ je predstava koja ozbiljno utiče na psiho-fizičko stanje cijelog organizma. Izaziva bolove u stomaku, veliku količinu suza, a postoji i mogućnost gubljenja glasa, sve to od silnog smijeha.

Kakva ti je žena, takav ti je život - HIT predstava Dragana Marinkovića Mace

Posle rasprodatih premijera u Beogradu, Sarajevu, Beču i regionu, predstava Dragana Marinkovića - Mace „Kakva ti je žena, takav ti je život", stiže i u Bijeljinu. 26. novembra u 20,00h u Centru za kulturu imaćete priliku da vidite i čujete zašto je za ovako kratko vrijeme ovo postala najtraženija predstava.

Natjeraće vas da razmislite dobro o sebi i svijetu koji vas okružuje.

"Mi smo generacija koja ne želi vezu... Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći onu pravu osobu. Željeli bismo poručiti svoju srodnu dušu ‘'online''. Čitamo ‘'5 načina kako da znaš da mu se svidjaš'' i ‘'7 načina kako da je osvojiš'' misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekat na internetu.

Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu. Želimo fasadu veze bez truda,držanje za ruke bez gledanja u oči, odugovlačenje bez ozbiljnog razgovora, obećanje bez stvarne posvećenosti. Želimo proslaviti godišnjicu bez onih 365 dana koji vode do nje.

Igramo igre bez pobjednika i na kraju ostanemo sami. Želimo tu ljubav kao iz filma ali ništa ne činimo. Da li volimo da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu ? Šta je potrebno za skladan brak?"

Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene Dragan Marinković - Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA