FOTO Bijeljinci dočekali pravoslavnu Novu godinu uz Leksington bend

Niska temperatura nije spriječila hiljade Bijeljinaca da izađu na gradski Trg i uz hitove Leksington benda dočekaju pravoslavnu Novu godinu, a pjevač ovog popularnog muzičkog sastava poželio je stanovnicima Semberije da se u dobrom raspoloženju sastanu još mnogo puta.

FOTO Bijeljinci dočekali pravoslavnu Novu godinu uz Leksington bend

- Ne sjećam se kada je na nekom nastupu bilo ovako hladno, ali publika je svojim raspoloženjem uspjela da nas ugrije. Zaista su bili sjajni i nije teško pjevati ni po minusu, kada sa druge strane imate takvu podršku - izjavio je pjevač Leksington benda Bojan Vasković.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Slaviša Marković poželio je svim građanima Bijeljine i Republike Srpske, koji obilježavaju pravoslavnu Novu godinu, mnogo zdravlja i uspjeha tokom 2020. godine.

- Potrudili smo se da organizujemo bogatu turističku ponudu tokom januara. Večeras je atmosfera bila predivna, ali nećemo se zaustaviti na tome. Već sutra, na Trgu će biti postavljeno klizalište, kako bi najmlađi nastavili da uživaju u novogodišnjoj čaroliji, ali i oni stariji - poručio je Marković.

Zamjenik Gradonačelnika Bijeljine Predrag Jović zahvalio je građanima Bijeljine što su večeras došli na Trg.

- Ovo je nastavak jedne lijepe prakse, da svi zajedno dočekujemo Novu godinu na otvorenom, i ovom prilikom pravoslavcima širom svijeta želim sreću i ostvarenje ciljeva u narednom periodu - istakao je Jović.

Prije nastupa Leksington benda, Bijeljince je uz besplatno kuvano vino i čaj zabavljao poznati lokalni bend „Štrajk".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA