Uhapšeno sedam narkodilera

Policija je u velikoj akciji na suzbijanju trgovine narkotičkim sredstvima u Doboju i Banjaluci uhapsila pet osoba i zaplijenila više od pola kilograma marihuane.

Uhapšeno sedam narkodilera

U Banjaluci su uhapšene četiri osobe i zaplijenjeno je oko 600 grama marihuane i tablete, dok su u Doboju u uhapšena tri lica.

-Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka 16. januara su preduzimanjem operativnih mjera i radnji identifikovali i uhapsili V.Ž. i A.N zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga. U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima-saopštila je policija. U saopštenju je dodato da je kod V.Ž. pronađeno i oduzeto oko 582,66 grama marihuane.

- Izvršen je pretres na dvije lokacije na području Banjaluke. Prštresene su prostorije koje koriste osumnjičeni i pronađeno je još oko 20,26 grama marihuane, određena količina novca, 25 komada kapsula smeđe boje, najverovatnije ekstazija, kao i drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela-rekli su u policiji.

Istakli su da su u okviru ovih aktivnosti uhapšeni i M.S. i N.L. Prema policijskom saopštenju, aktivnosti se sprovode pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci. Istakli su da su u toku aktivnosti policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet i Policijskom upravom Doboj, na području Doboj a uhapsili N.V., M.V. i S.M. zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

- Izvršen je pretres na tri lokacije na području Doboja, koje koriste osumnjičena lica i tom prilikom je pronađena određena količina opojne droge, digitalna vaga, određena količina novca te drugi predmeti koji potiču iz krivičnog djela Određene aktivnosti u okviru rada na ovom predmetu su i dalje u toku-saopštila je Policijska uprava Banjaluka.

Kako "Nezavisne" saznaju, u Banjaluci su uhapšeni Vladimir Ž, kod kojeg je droga i pronađena, te Aleksandar N.

U Doboju su uhapšene tri osobe i to Mihajlo V, Nikola V, Stefan M.

Osim njih petorice, policija je takođe privela i M.S. i N.L, ali u svojstvu svjedoka, saznaju "Nezavisne".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA