Bijeljinski lopov pao u Prijedoru

Prijedorska policija u okviru akcije "Lavirint" identifikovala je Peru Blagojevića iz Bijeljine, poznatog po nadimku Lopov, kao i Prijedorčanina Senada Kurtovića, koje tereti za krađe, saznaju "Nezavisne".

BIJELJINA

Blagojeviću, koji je inače poznat po brojnim krađama, zbog čega je više puta i osuđivan, na teret se stavlja da je 25. novembra 2019. godine, u Kozarskoj Dubici razbio staklo na parkiranom automobilu porše kajen. Iz auta koje je, kako saznajemo, u vlasništvu jednog preduzeća, ukrao je torbicu u kojoj se nalazila određena suma novca. Njega trerete za krivično djelo teška krađa.

Što se tiče Kurtovića, osumnjičen je da je 13. decembra prošle godine i 16 dana kasnije u Prijedoru nasilno ušao u dvije privatne kuće iz kojih je, kako saznajemo, ukrao određenu sumu novca i zlatni nakit. Njemu se na teret stavljaju dva krivična djela teške krađe.

Kako su naveli iz Policijske uprave Prijedor, navodeći inicijale osumnjičenih, ukupna šteta pričinjena izvršenjem krivičnih djela iznosi oko 8.500 KM.

"Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv P.B. i S.K. biće dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela", naveli su iz policije. Inače, policijska akcija "Lavirint" usmjerena je na rasvjetljavanje imovinskih delikata.

 

13°

  • 23:00

    13°C
  • 02:00

    11°C
  • 05:00

    9°C
Oblačno

★ BDBOX oglasi SVI OGLASI