Ukupno slučajeva
527 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Promjenljivo oblačno i toplo

U Republici Srpskoj promjenjljivo do pretežno oblačno, vjetrovito, s mjestimičnom kišom u južnoj polovini zemlje i relativno toplo. U Bijeljini je u 6,00 časova izmjereno 1, najviša dnevna temperatura vazduha do 12 stepeni.

BIJELJINA

Ujutro pretežno oblačno od krajnjeg zapada, preko jugozapada do juga, promjenjljivo u centralnom pojasu a na sjeveru i sjeveroistoku s manje oblačnosti, ali sa češćom pojavom magle. Maglovito će biti i u kotlinskim predjelima na istoku.

Tokom prijepodneva i dana će biti promjenjljivo oblačno, vjetrovito, u južnoj polovini zemlje oblačno, gdje će biti uslova za mjestimičnu slabu kišu do južnih navjetrinskih strana planina.

Prema večeri malo kiše i u centralnim predjelima dok će na sjeveru ostati suvo.

Temperatura u porastu i biće iznad prosjeka, posebno u oblastima fenskog efekta vjetra i na sjeveru.

U noći na srijedu i do jutra pad temperature.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni, tokom dana na zapadu i u planinama umjeren do jak, povremeno vrlo jak, južni i jugozapadni. Prema večeri u skretanju na zapadni umjerene jačine.

Jutarnja temperatura vazduh: od 1°C do 5°C, na planinama i visoravnima oko -4°C, na jugu Hercegovine oko 7°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 8°C do 13°C, na sjeveru i regionima sa fenskim efektom vjetra i do 15°C, na visoravnima i kotlinskim predjelima oko 4°C.