Ukupno slučajeva
518 (+4)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Tri studenta FPE Bijeljina idu na takmičenje Narodne banke Srbije

Tri studenta Fakulteta poslovne ekonomije Univerziteta Istočno Sarajevo u Bijeljini takmičiće se u društvenoj igri "Monetura", koju na proljeće u okviru Svjetske sedmice novca organizuje Narodna banka Srbije.

BIJELJINA

Profesor Ivan Mirović rekao je da su se juče u prostorijama Fakulteta u Bijeljini takmičile tri ekipe sa po tri studenta, a priliku da na proljeće svoje znanje pokažu u Beogradu osvojili su student treće godine Katarina Pavlović, te studenti četvrte godine ovog fakulteta Marica Šakotić i Đorđe Perić.

Student treće godine Angelina Drljačić plasirala se za završni turnir u Narodnoj banci Srbije kao najbolji drugoplasirani takmičar, odnosno kao rezerva na predstojećem takmičenju.

Mirović je Srni rekao da su juče na takmičenju prisustvovali i predstavnici Narodne banke Srbije, te da je uslov za ovo takmičenje bio prosjek ocjena iznad osam, kao i jedna od dvije završne godine studija.

"Ovo takmičenje pokazalo je znanje, ali predstavlja i spoj zabave, tehnike, taktike i sreće učesnika", dodao je Mirović.

Društvenu igru "Monetura" godinama uspješno organizuje Narodna banka Srbije, a jedna od nagrada je i praksa u toj banci.