Ukupno slučajeva
527 (+5)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Oblačno, moguća kiša

U Republici Srpskoj preovladavaće promjenjljivo do pretežno oblačno, vjetrovito, poslijepodne u centralnom pojasu zemlje s mjestimičnom kišom ili pljuskom, a u planinama i prolaznim snijegom ili pljuskom snijega, te ponovo malo svježije. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 2, najviša dnevna temperatura vazduha do 7 stepeni.

BIJELJINA

Ujutro promjenjljivo do pretežno oblačno uz jenjavanje i prestanak noćnih padavina. Jedino na krajnjem istoku će postojati uslovi za mjestimičnu slabu kišu.

Prijepodne dalje raslojavanje oblačnosti pa će biti i sa sunčanim intervalima, češćim i dužim od krajnjeg zapada, preko jugozapada do juga. Više oblaka od centralnog pojasa na sjever i istok.

Poslepodne i prema večeri u centralnom pojasu zemlje i na istoku oblačno uz kratkotrajnu povremenu kišu ili pljusak kiše, a u planinama sa kratkotrajnim snijegom ili pljuskom snijega.

Prema noći raslojavanje oblačnosti i suvo u većini predjela.

Vjetar umjeren zapadni, tokom dana na sjeveru i u centralnom pojasu jak. Poslepodne i uveče u slabljenju i okretanju na sjeverni posebno u planinama a na jugu bura.

Najviša dnevna temperatura vazduha: od 4°C do 9°C, na zapadu, jugozapadu i jugu lokalno 12°C, na visoravnima i kotlinskim predjelima od 2°C.