Novosadski stilista uhapšen zbog pedofilije: Zlostavljao djecu koja su dolazila kod njega kao modeli

Srđan Šveljo, stilista i di-džej iz Novog Sada, uhapšen je sinoć zbog sumnje da je prethodnih mjeseci zlostavljao maloljetnike koji su dolazili kod njega kao modeli, saznaje Kurir.rs.

Novosadski stilista uhapšen zbog pedofilije: Zlostavljao djecu koja su dolazila kod njega kao modeli
FOTO: Screenshot

Policija sumnja da je kao modele za izradu eksplicitnih fotografija koristio maloljetnike i mlađe punoljetne osobe, starosti od 14 do 20 godina, uglavnom romske dječake iz naselja Veliki rit. Kako saznaje "Kurir", on im je plaćao za fotografiranje i seksualne odnose.

Ovu šokantnu informaciju potvrdio je i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je nedavno saopštio da je pet poznatih osoba iz Beograda, Novog Sada i Subotice imalo seksualne odnose sa djecom, ali nije htio da saopšti njihova imena.

- Da sam vam dao imena onda kada ste to tražili i očekivali od mene večeras ne bismo imali prvog uhapšenog pedofila. I to je samo početak. Idemo dalje. Večeras je uhapšen modni kreator S. Š. zbog sumnje da je imao seksualne odnose sa maloljetnicima. Ovo je samo početak naše borbe protiv pedofilije u Srbiji - naveo je sinoć Jurić na svom Facebook profilu.

Maloljetnici, uzrasta od 12 do 14 godina, prijavili su policiji da ih je Šveljo najprije skidao, a potom oblačio za fotografiranje i na kraju zlostavljao.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA