U subotu u Bijeljini predstavljanje "Muzeja pristupačnosti"

S ciljem animiranja javnosti o načinima poboljšanja kvaliteta života i integracije lica sa invaliditetom, u Bijeljini će u subotu 1. februara biti prikazana postavka slika "Muzej pristupačnosti" o svakodnevnim preprekama sa kojima se ova lica suočavaju.

U subotu u Bijeljini predstavljanje "Muzeja pristupačnosti"

Postavka je dio kampanje "Sva lica pristupačnosti" koju u okviru projekta "Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana" realizuje Organizacija amputiraca "Udas" u partnerstvu sa Helsinškim parlamentom građana Banjaluka i Udruženjem građana "Nešto više" Sarajevo.

U "Udasu" ističu da je kampanja fokusirana na povećanje socijalne uključenosti i nediskriminaciju lica sa invaliditetom.

Prije početka događaja, koji će biti organizovan od 11.00 do 12.00 časova u tržnom centru "Fis" u Bijeljini, planirano je obraćanje novinarima i razgovor sa članovima udruženja lica sa invaliditetom.

Projekat "Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana" finansira EU, a njegovom realizacijom žele se ojačati kapaciteti mreže žena sa invaliditetom i mreže žrtava mina "Udas".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA