Aktiv mladih SDS Bijeljina podržava Mićića

Aktiv mladih SDS Bijeljina daje punu podršku zvaničom stavu Gradskog odbora SDS Bijeljina i nastojanju da u pregovorima sa svim političkim strankama, pronađe najuspješniji model za funkcionisanje i dalji razvoj našeg Grada, stoji u saopštenju ovog Aktiva.

Aktiv mladih SDS Bijeljina podržava Mićića

"Omladina daje punu podršku predsjedniku Mićiću u njegovim namjerama da oko sebe okupi široku koaliciju koja bi zajedno sa njim djelovala u najboljem interesu svih građana Bijeljine.

Svjedoci smo da se naš Grad ubrzano razvija i postaje pogodno mjesto za život i rad ljudi i smatramo da u ovom procesu značajnu ulogu ima Mićo Mićić koji odgovorno obavlja funkciju prvog čovjeka grada/opštine već 15 godina. Smatramo da Mićo Mićić, kao čovjek koji najbolje poznaje situaciju u našoj lokalnoj zajednici, ima legitimno pravo da vodi pregovore o budućem razvoju Grada sa svima, te da, u skladu sa svojim iskustvom i odgovornošću koju nosi dužnost gradonačelnika, dogovori koaliciono djelovanje sa svim političkim organizacijama koje imaju za cilj da Bijeljina nastavi putem razvoja.

Želimo da Grad Bijeljina zaista bude Grad budućnosti, ali to nije moguće ukoliko se načine pogrešni koraci u sadašnjosti. Iz tog razloga dajemo apsolutnu podršku čovjeku koji je sve vrijeme svog bavljenja politikom bio otvoren za saradnju, umjesto stvaranja podjela i sukoba.

Na Saboru mladih Srpske demokratske stranke Republike Srpske održanom 15. februara u Banjaluci na dužnost zamjenika predsjednika Aktiva mladih Republike Srpske izabran je Radiša Petrović iz Aktiva mladih SDS Bijeljina, što je jasna potvrda da će Aktiv mladih SDS Bijeljina nastaviti da u punom kapacistetu doprinosi zajedničkom djelovanju u okviru Srpske demokratske stranke sa Mićom Mićićem, Mirkom Šarovićem i svim ljudima koji žele najbolje stranci koja je, zajedno sa narodom, stvarala Republiku Srpsku i sve vrijeme postojanja naše Republike čini važan dio njenog života", stoji u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA