Stanari bijeljinske zgrade u strahu od vradžbina: Komšinica baca sukrvicu

  • BIJELJINA
  • 18. Feb 2020.

Lokalni mediji objavili su nesvakidašnju molbu stanara jedne bijeljinske zgrade upućenu na adresu Komunalne policije.

Stanari bijeljinske zgrade u strahu od vradžbina: Komšinica baca sukrvicu

Naime, stanari su se požalili komunalnoj policiji da jedna njihova komšinica baca vradžbine.

"Naša komšinica čudno se ponaša. Po haustorima i vratima bacala je sukrvicu drugim stanarima, a ostavljala je i kojekakve predmete, kao i motke, visine par metara, uspravljene na svom spratu", navodi seu Molbi koju su stanari jedne stambene zgrade, iz Vidovdanske ulice u Bijeljini, krajem prošle godine dostavili Komunalnoj policiji.

U toj molbi, čiji podnosioci očigledno strahuju za svoju bezbjednost, navedeno je da su se komšije, zbog neobičnog ponašanja ove žene, čudile i pitale šta ona to radi.

Stanari dodaju da zgrada ima i video-nadzor, koji je zabilježio sporne momente.

"Snimljena je kako čini sumnjive i neobične stvari", naveli su stanari u svojoj molbi, koju je objavio pomenuti portal.

Oni dalje pišu da je, na njihov poziv, izlazio komunalni policajac, te je opomenuo. Međutim, kako tvrde mještani koji su se našli u nesvakidašnjoj nevolji, njihovim problemima ni tada nije došao kraj.

"Dotična osoba ne posustaje, i dalje vršlja u radnjama sličnim vještice što čini i dalje prosipa vodu ispred lifta i druge predmete", navode oni, te dodaju da dokaz ima predsjednik kućnog savjeta na video-snimku.

Pomenuti portal piše da su stanari ove zgrade prvo razgovarali s komšinicom čije ponašanje ih je zaprepastilo. Ipak, pošto je njihov pokušaj uspostavljanja dobrosusjedskih odnosa propao, odlučili su se na plan B: da pomoć potraže od nadležnih.

"Primjetili smo u više navrata da je stubište mokro, da je neuredno, iako se svakodnevno održava higijena. Takođe, nekoliko puta smo nalazili kese sa smećem pored vrata, pa čak i sukrvicu po haustoru. Ovo mi liči na vradžbine", priča za portal "InfoBijeljina" jedan od stanara zgrade u kojoj se, kako navodi, dešavaju neobične stvari.

Dodaje da želi da ostane anoniman jer se plaši za svoju, kao i za bezbjednost svoje djece, komšija i gostiju koji ih posjećuju.

Iz Komunalne policije kažu da prijava postoji, ali se odnosi na prosipanje vode u stubištu, da je gospođa upozorena, i da se oni, kako kažu, "ne bave vračanjem".

Foto: Ilustracija

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA