Ljubiša Petrović pojačao Klub SDS-a u Skupštini Bijeljine

Klub odbornika Srpske demokratske stranke u Skupštini Grada Bijeljina od danas je bogatiji za jednog mladog člana, ljekara LJubišu Petrovića, koji se za kratko vrijeme, radeći u Domu zdravlja Bijeljina, dokazao kao kvalitetan, uspješan i odgovoran kadar, a prije svega kao dobar čovjek, poručio je predsjednik Gradskog odbora SDS-a Mićo Mićić prilikom predstavljanja Petrovića, koji je od oktobra 2018. godine djelovao kao nezavisni odbornik u gradskom parlamentu.

Ljubiša Petrović pojačao Klub SDS-a u Skupštini Bijeljine

Mićić je istakao da je LJubiša Petrović svoje prve korake u politici načinio upravo u SDS-u i da mu je drago što će tako kvalitetan čovjek nastaviti svoje društveno odgovorno djelovanje u stranci koja svakim svojim potezom opravdava povjerenje građana.

- LJubiša je trenutno na specijalizaciji, stasao je i kao čovjek, i kao ljekar, a evo, vidimo, i kao političar. Gradski odbor SDS-a je zadovoljan što će poboljšati svoj kapacitet dolaskom Petrovića u odbornički klub, čime će biti olakšano sprovođenje projekata koji su važni za građane. Naša stranka uvijek je bila odgovorna prema sugrađanima i njihovim potrebama, tako smo radili 30 godina i na isti način ćemo i nastaviti - naglasio je Mićić.

On je Petroviću poželio uspješan angažman u SDS-u, ali i još veću posvećenost njegovim pacijentima i ustanovi iz koje dolazi.- Ne sumnjam da će naš novi stranački kolega dati sve od sebe u skupštinskoj klupi, ali želim mu da bude još bolji ljekar, na usluzi onima zbog kojih se školovao - dodao je Mićić.

Odgovarajući na pitanje novinara o tome da li su moguća nova pristupanja Klubu odbornika SDS-a u Skupštini Grada Bijeljina, Mićić je rekao da je SDS u ovom gradu postao veoma popularna stranka.

- Pogledajte samo tri projekta koje ćemo početi u toku naredne nedelje - nova sportska sala u Patkovači, izgradnja nove zgrade za radionice pri Tehničkoj školi na površini od 2.000 metara kvadratnih, čija je vrijednost oko dva miliona KM, kao i potpuno renoviranje Sokolskog doma koji će postati novo kulturno središte u gradu.To su projekti čiji značaj građani i te kako znaju da cijene - poručio je Mićić, koji je i gradonačelnik Grada Bijeljina.

Doktor LJubiša Petrović istakao je da će kao odbornik SDS-a u Skupštini Grada Bijeljina nastaviti da sarađuje sa građanima i osluškuje njihove potrebe.

- I do sada sam pokušavao da najviše slobodnog vremena provodim sa sugrađanima i mojim pacijentima, da u direktnom razgovoru čujem šta ih tišti, šta bi moglo da bude unaprijeđeno u usluzi Doma zdravlja, ali i na području grada Bijeljina. Oni su prepoznali moju energiju i poručujem im da ću nastaviti da radim sa istim entuzijazmom - kaže Petrović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA