Petrović: Poznajem Željezničar, znam odakle nam prijeti opasnost

U proljećnoj premijeri fudbaleri Radnika dočekuju Željezničar u meču koji može puno toga doneti za oba tima.

Petrović: Poznajem Željezničar, znam odakle nam prijeti opasnost
FOTO: RAS Srbija

Šef stručnog štaba bijeljinskog premijerligaša Slavko Petrović očekuje kvalitetnu fudbalsku predstavu u kojoj će ekipe pokazati zašto su u vrhu tabele.

- Ovo je jako bitan susret jer obe ekipe žele da što bolje uđu u prolećni deo šampionata. Nama su bodovi potrebni kako bi ostali u vrhu tabele i borbi za evropska takmičenja, dok Željezničar juri prvo mjesto i titulu. Očekujem neizvjesnu utakmicu u kojoj jedna greška ili dobar potez pojedinca mogu rešiti pitanje pobednika. Odlično poznajem tim sa Grbavice u kome igra puno igrača koje sam trenirao i to može biti naša prednost, ali će puno zavisiti od raspoloženja igrača. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i po meni Željezničar ima najbolje pojedince u prvenstvu među kojima je i Semir Štilić koji je sigurno najbolji igrač Premijer lige BiH - rekao je Petrović.Problem za Radnik može predstavljati činjenica da je nekoliko igrača povrijeđeno i nedovoljno oporavljeno.

- Veliki problem je to što Saša Novaković nije registrovan za ovaj susret, dok Nikola Popara neće biti u timu u narednih mjesec dana zbog povrede. U trenažni proces poslije dugo vremena se polako vraćaju Aleksandar Vasić i Pavle Sušić, a Demir Peco je preležao gripu zbog koje je prilično iscrpljen. Zbog svega toga smo sa terapija iz Beograda morali vratiti Miloša Simonovića koji će silom prilika biti u sastavu. Bez obzira na sve probleme želimo da odigramo što bolje i uknjižimo prve prolećne bodove - zaključio je Petrović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA