Bijeljina: Primjenljivo, popodne padavine

  • BIJELJINA
  • 26. Feb 2020.

U Republici Srpskoj ujutru oblačno i suvo, s kišom na jugu i jugozapadu, na istoku promjenljivo. Poslepodne umjerene padavine uz pad temperature, pa će kiša prema večeri preći u susnježicu i snijeg, ponegdje na jugu sa grmljavinom. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 7, najviša dnevna temperatura vazduha do 19 stepeni.

Bijeljina: Primjenljivo, popodne padavine

Ujutro oblačno i suvo, po koji kraći interval s kišom na jugu i jugozapadu, na istoku promjenjljivo.

Tokom prijepodneva uticaj fronta, pa će sve češće biti sa kišom, osim centralnih i istočnih predjela gdje će biti još suvo.

Poslepodne umjerene padavine uz pad temperature u većini predjela, pa će prema večeri kiša preći u susnježicu i snijeg. U južnoj polovini zemlje i na liniji fronta ponegdje na kontinentu,grmljavinski procesi.

Vjetar slab do umjeren južni, u centralnim istočnim i južnim predjelima umjeren do jak u jačanju ka sredini dana kad će biti na momente i olujne jačine. Poslepodne u slabljenju i skretanju na zapadni smijer.

Jutarnja temperatura vazduha na zapadu, sjeveru i jugu od 7°C do 13°C, i viša od poslepodnevne, na planinama od 3°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 11°C na zapadu do 16°C na sjeveroistoku i istoku, na planinama od 4°C. Prema večeri temperatura u osjetnom padu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA