Šarović: Nema koalicije s Dodikom i njegovim SNSD-om, cilj nam je da ih smijenimo

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović rekao je kako nema nikakve koalicije s Miloradom Dodikom i njegovim Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

Šarović: Nema koalicije s Dodikom i njegovim SNSD-om, cilj nam je da ih smijenimo

"Vlast i koaliciju na lokalnom nivou treba da gradimo s partnerima, a ne sa strankom koja otvoreno želi da uništi Srpsku demokratsku stranku (SDS), što je predsjednik SNSD-a u više navrata ponovio", rekao je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović.

Šarović je naglasio da SDS treba da smijeni SNSD s vlasti, a ne da sa njima pravi bilo kakvu koaliciju.

"To je jasna poruka svim SDS-ovcima - nema koalicije s Miloradom Dodikom i njegovim SNSD-om. Svaki SDS-ovac mora da se distancira od ovakve politike koju vode SNSD i Dodik koji bruka i RS i naš narod", rekao je Šarović.

Govoreći o izborima u Bijeljini Šarović je ponovio da će SDS imati kandidata za gradonačelnika, a on mora da bude SDS 100 posto.

"Svaki kandidat za gradonačelnika mora jasno da se distancira od politike Milorada Dodika. Taj otkolon mora da bude jasan i snažan, ukoliko želi da bude kandidat za gradonačelnika. Ko je za politiku SDS-a s nama je, ko nije i misli da treba veličati politiku Milorada Dodika, taj nije s nama i ne može da predstavlja SDS bilo gdje. Mi u Bijeljini idemo kao i do sada pobjednički i da se suprotstavimo politici koju predstavlja Milorad Dodik", rekao je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA