Ukupno slučajeva
4229 (+1)
Preminuli
130 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Policija u Bijeljini sankcionisala šest građana zbog nepoštovanja naloženih mjera

U protekla 24 časa policijski službenici PU Bijeljina sankcionisali su četiri lica zbog nepoštovanja policijskog časa i dva lica koja nisu poštovala mjere samoizolacije.

BIJELJINA

Policijskoj stanici Janja, juče oko 16,30 časova, prijavljeno je od strane službenika Odjeljenja za izdavanje putne isprave, da im se sa zahtjevom za izdavanje dokumenta obratila S.V., a koja se po rješenju Doma zdravlja Bijeljina od 14. marta nalazi u kućnoj izolaciji.

Zbog nepoštovanja propisanih mjera S.V. je prekršajno sankcionisana.

Zbog nepoštovanja policijskog časa, policija u Loparama je sinoć u 21,00 čas, sankcionisala lice A.M. jer je zatečen da upravlja motornim vozilom.

- Policijska uprava Bijeljina apeluje na građane da poštuju zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja virusa korona „SARS-CoV-2" i „COVID-19" bolesti na teritoriji Republike Srpske, - poručeno je iz PU Bijeljina.