Građani dužni da samostalno uklone ledenice

Svi građani i vlasnici privatnih objekata u Bijeljini dužni su da uklone ledenice da, prilikom njihovog pada, ne bi došlo do povređivanja građana, rekao je Srni načelnik komunalne policije Miodrag Đukić.

Građani dužni da samostalno uklone ledenice
"Bijeljinska komunalna policija je na najkritičnijim mjestima u gradu vezala trake upozorenja da bi građani izbjegavali da hodaju pored objekata na kojima se nalaze ledenice", rekao je Đukić.

Ekipe bijeljinske vatrogasne jedinice na svoju incijativu uklanjaju ledenica sa javnih ustanova, kao i najkritičnijih objekata pored kojih prolaze građani, a na kojima su ledenice.

"Nas niko nije kontaktirao, ni iz opštine, ni iz Komunalne policije, da bi nam bar saopštili šta je proritet za čišćenje. Pojedini mediji su čak objavili da građani za pomoć treba da se jave u našu službu", rekao je starješina Vatrogasne jedinice Mile Spasojević.

Spasojević je veoma nezadovoljan čišćenjem ulica, jer su vatrogasci primorani prvo da očiste snijeg, pa tek onda da priđu objektu da bi uklonili ledenice i tako zaštitili građane od povređivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 02:00

    12°C
  • 05:00

    10°C
  • 08:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI