Gradska uprava u akciji "Respirator za Srpsku"

Uplatom 50.000 KM Gradska uprava Bijeljine pridružila se akciji "Respirator za Srpsku" koju je pokrenuo bijeljinski privrednik i vlasnik kompanija "Elvako metpro" i "TRB" Slaven Ristić i koja je za nekoliko dana okupila veliki broj privrednika, saopšteno je iz Gradske uprave.

Gradska uprava u akciji "Respirator za Srpsku"

Osim iznosa izdvojenog za kupovinu respiratora, odmah po pojavi opasnosti širenja zaraze virusom korona Gradska uprava je za potrebe opremanja karantina pri Bolnici "Sveti vračevi" izdvojila gotovo 10.000 KM.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić rekao je da je najvažniji posao u ovom trenutku zaštita zdravlja stanovništva i spasavanje života ljudi.

"Zahvalni smo privrednicima i svima koji su izdvojili sredstva za kupovinu opreme za karantin i Bolnicu. Nadamo se da ćemo uspjeti da spriječimo širenje virusa, ali ako ipak dođe do njegovog širenja, cilj je da što spremnije dočekamo tu situaciju. Ova oprema će u tom slučaju biti od velikog značaja", ocijenio je Mićić.

Poziv za učešće u ovoj humanitarnoj akciji ostaje otvoren za sva pravna i fizička lica, a uplate se mogu izvršiti na račun: Naša banka a.d. Bijeljina: 554 001 0000 1246 29. Svrha plaćanja: Akcija Respirator za Srpsku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA