Bijeljina: Od 30. marta izdavanje zahtjeva za regresirano gorivo

Izdavanje zahtjeva za regresirano gorivo na području Bijeljine počinje od ponedjeljka, 30. marta, saopšteno je iz gradskog Štaba za vanredne situacije.

Bijeljina: Od 30. marta izdavanje zahtjeva za regresirano gorivo

"Da bi se izbjegla veća okupljanja građana, zbog trenutne situacije sa virusom korona, Štab je donio odluku da se zahtjevi mogu preuzimati u svih 15 mjesnih kancelarija i u Odjeljenju za poljoprivredu, tako da poljoprivredni proizvođači zahtjev mogu preuzeti u najbližoj kancelariji mjestu stanovanja", rekao je šef Štaba za vanredne situacije Mićo Mićić.

Na spisku za regresirano gorivo trenutno ima 1.783 poljoprivredna gazdinstva sa područja Bijeljine.Proizvođači spiskove mogu pogledati na sajtu Agencije za agrarna plaćanja.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će svakih desetak dana ažurirati spiskove, o čemu će proizvođači biti blagovremeno obaviješteni, navodi se u saopštenju.

U Odjeljenju za poljoprivredu zahtjevi će biti izdavani u prizemlju, u zgradi Gradske uprave.Radni dani mjesnih kancelarija su ponedjeljkom, srijedom i petkom u Brocu, Trnjacima, Dvorovima, Batkoviću, Velikoj Obarskoj, Crnjelovu, Janji, Glavičicama, Modranu, Suvom Polju i Donjem Dragaljevcu.

Zahtjevi će utorkom i četvrtkom biti izdavani u mjesnoj kancelariji u Gornjem Dragaljevcu, a ponedjeljkom i petkom u Magnojeviću, srijedom u Bukovici.

Radno vrijeme mjesnih kancelarija i Odjeljenja za poljoprivredu je od 7.00 do 15.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA