Kvantaška pijaca otvorena od 7. aprila

Na osnovu zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije od 30. marta, Gradski štab za vanredne situacije odlučio je da od sutra dozvoli rad Kvantaške pijace u Bijeljini. Tržnica na veliko će biti otvorena od 07:00 do 15:00 časova, uz obavezno poštovanje higijensko-sanitarnih mjera.

Kvantaška pijaca otvorena od 7. aprila

Prodavci i zaposleni u preduzeću AD „Grad", u okviru kojeg posluje Kvantaška pijaca, dužni su da tokom radnog vremena nose zaštitne maske i rukavice, kao i da drže međusobno rastojanje od najmanje pet metara.Iz rukovodstva AD „Grad" najavljuju da će, radi praćenja realizacije propisanih mjera, određeni broj zaposlenih biti preraspodijeljen, kako bi se mogao angažovati povećan broj redara na pijaci.

Oni će, takođe, kontrolisati ulaz i izlaz na kvantaškoj pijaci, da bi se spriječio istovremeni boravak velikog broja ljudi na ograničenom prostoru tržnice.

Radi poboljšanja higijenskih uslova, na pijaci će biti postavljene dodatne kante za otpatke, sredstva za pranje ruku i dovoljne količine papirnih ubrusa, a pored redovnog pranja vodom platoa tržnice, dezinfekciju prostora vršiće jednom sedmično preduzeće „Komunalac" AD.

Prva dezinfekcija prostora Kvantaške pijace izvršena je u noći između 4. i 5. aprila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA