Dj Speaker Humpin - Quarantine Live Stream na Bijeljina danas

Na Facebook stranici portala Bijeljina danas, u srijedu 22. aprila od 20,00 do 21,00h pratite Quarantine Live Stream - live DJ set poznatog bijeljinskog di-džeja Speaker Humpina.

Dj Speaker Humpin - Quarantine Live Stream na Bijeljina danas

Petar Kovačević poznatiji pod pseudonimom Speaker Humpin, 2006. godine se prvi put susreće sa drum and bass muzikom, i iz ljubavi prema njoj kreće da se bavi DJ-ingom. 2010. na BH Beerfestu je imao priliku da deli pult sa legendarnim londonskim dvojcem - London Elektricity-em i MC Dynamite-om.

2017. postaje jedan od glavnih organizatora BH Beerfesta. 2018. je nastupao na EXIT festivalu u Novom Sadu koji je proglašen za najbolji evropski festival.

Neka od inostranih imena sa kojima je dijelio binu su: Drop Sensei, Chris.SU, Codex, Telekinesis, MC Kryptomedic, Serum, Paul T & Edward Oberon, Alibi, A.M.C., Trei, London Elektricity & MC Dynamite,...

Od njega možete očekivati razdragani drum and bass zvuk, prepun pozitivnih melodija. Ne izostaju ni napadi bubanj sekcije, kao i velike količine opasnih bas linija. Tu su naravno i vokalne deonice koje će sigurno da uzbude vaša čula i poprave vam raspoloženje.

Ljubitelji drum and bass zvuka će sigurno najviše uživati u njegovoj mješavini tečnog zvuka i primjesa srodnih podpravaca.

Sutra od 20 časova Dj Speaker Humpin Live na Facebook stranici portala Bijeljina danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA