Opštinska boračka organizacija Bijeljina dodijelila je medalju bijeljinskom Domu zdravlja

Opštinska boračka organizacija Bijeljina dodijelila je medalju bijeljinskom Domu zdravlja za doprinos zaštiti prava i interesa porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca, unapređenje njihovog materijalnog položaja i socijalne sigurnosti.

Opštinska boračka organizacija Bijeljina dodijelila je medalju bijeljinskom Domu zdravlja
Direktor bijeljinskog Doma zdravlja Zlatko Maksimović, prilikom dodjele ovog priznanja, rekao je da razumije probleme sa kojim se suočava boračka populacija.

"Najveću ljudsku svetinju, a to je ljudski život, borci su založili za otadžbinu i odbranu ljudskih ideala - pravde i slobode", rekao je Maksimović i dodao da Dom zdravlja neće iznevjeriti borce i njihove porodice.

Predsjednik Opštinske boračke organizacije Zoran Miljanović zahvalio je bijeljinskom Domu zdravlja na odličnoj saradnji i besplatnoj vakcinaciji boraca i njihovih porodica.

"Dom zdravlja jednom godišnje organizuje besplatnu vakcinaciju boraca i članova njihovih porodica, a odličnu saradnju imamo i sa Fondom dječije zaštite", rekao je Miljanović. Priznanje je dodijeljeno na proslavi krsne slave Opštinske boračke organizacije Bijeljina - Sveta Tri Jerarha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

11°

  • 23:00

    10°C
  • 02:00

    8°C
  • 05:00

    5°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

199 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI