Ukupno slučajeva
4130 (+17)
Preminuli
126 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Oslobođeni osumnjičeni za ubistvo Saše Pantića, sestra očajna: Moj brat se sam ubio šipkama?!

Okružni sud u Bijeljini doneo je danas presudu po kojoj su oslobođeni osumnjičeni za ubistvo navijača Partizana Aleksandra Saše Pantića (20).

BIJELJINA

Sudsko veće, kojim je predsedavao Mensur Džonlić, u 12 časova u Bijeljini izreklo je presudu po kojom su osumnjičeni oslobođeni krivice, potvrdila je za Telegraf sestra nastradalog, Aleksandra Pantić.

Saša Pantić je ubijen u tuči navijača Partizana i Zvezde na parkingu ispred hotela Sveti Stefan u Bijeljini. Navijači su u obračunu koristili metalne šipke i drvene palice, a razlog tuče bio je sukob oko brisanja grafita.

Sestra Saše Pantića očajna je zbog izrečene presude i istakla je da je pravde sahranjena po ko zna koji put.

- Danas je pravda u ovoj državi sahranjena po ko zna koji put! Pošto su ubice mog brata danas oslobođene optužbi za ubistvo, meni ostaje da zaključim ili da se moj brat sam ubio udarcima šipkom u glavu ili da nije ni ubijen. Dragi sugrađani, pazite se, ubice su od danas na slobodi! Pazite se jer u ovoj državi osim vas samih nema ko da pazi na vašu sigurnost - poručila je Aleksandra Pantić.