Savić: Mićića rukovode samo lični interesi

Svima je definitivno jasno da gospodina Miću Mićića i ljude okupljene oko njega rukovodi isključivo lični interes. Da li se Mićić prodao ili je nečim ucijenjen, to je više i nebitno – istakao je Rado Savić, zamjenik predsjednika SDS-a.

BIJELJINA

Zamjenik predsjednika SDS naglašava da niko nikad iz SDS-a nije tražio od Mićića da se bilo koji interes za razvoj grada ne realizuje.

„Insistirali smo da se projekti realizuju i dodatno afirmišu što je bilo primjetno po dosadašnjem razvoju Bijeljine koji je bio bolji nego razvoj nekih drugih sredina gdje je na vlasti bio SNSD. Međutim, gospodin Mićić, nesiguran u svoju izbornu pobjedu, se odlučio na čin izdaje i poklonio se političkom protivniku koji je cijelo ovo vrijeme radio na rasturanju opozicije i kupovini papaka što je uspio i u Semberiji." - rekao je Savić.

Savić ističe da Mićićevo pravdanje da bježi od SDS jer kroz tu opciju ne može dobiti projekte govori o nedemokratskom ambijentu u Republici Srpskoj, što Mićić ovim potezom i priznaje.

„Smatram da će narod Semberije i Majevice ostati uz Srpsku demokratsku stranku i ono što svakodnevno čujem su riječi teškog razočarenja u Mićića i njegovu grupu uz konstataciju većine građana da oni na ovaj način gledaju sebe a ne građane Semberije" - zaključio je Savić.