KK UNSU ponovo na okupu, uspješna prva radna sedmica

Nakon dvomjesečne pauze u radu, KK UNSU je nastavio sa radom u ponedeljak. Aktivirane su sve učeničke grupe, kao i takmičarske ekipe. Obezbjeđeni su svi propisani uslovi za nesmetan rad kluba, odziv je više nego dobar, u klubu kažu da je iza njih uspješna prva radna sedmica.

BIJELJINA

-Opšti utisak je da su se naši sportisti uželili sale, treninga i druženja. Osim toga, kako kažu, uželili su se i takmičenja na koja ćemo nažalost još morati pričekati. Bilo kako bilo, najvažnije je da smo svi zdravi i ponovo na okupu odlučni da nastavimo tamo gdje smo stali, kažu u klubu.

Plan je da u toku ljeta klub radi u punom kapacitetu, tako da će osim treninga, organizovati niz trenažnih i drugih aktivnosti koje će pomoći da se takmičari vrate na nivo na kojem su bili i kako bi što spremniji dočekali drugi dio sezone.

-U sklopu tih aktivnosti vršićemo upis novih članova, na više lokacija sa ciljem omasovljenja članstva naše škole. U svrhu popularizacije karate sporta tokom jula i avgusta ponovo ćemo organizovati besplatnu ljetnu karate školu za dječake i djevojčice od 4 do 13 godina, dodaju u KK UNSU.