Ukupno slučajeva
522 (+4)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Boris Stanišić, predsjednik Zvijezde 09: Pošteno bi bilo da ostanemo u eliti

Predsjednik premijerligaša Zvijezde 09 Boris Stanišić očekuje da će njegov klub i naredne sezone igrati u elitnom rangu.

BIJELJINA

- Gotovo sam siguran da će na narednoj sjednici Izvršnog odbora FS BiH biti donesena odluka o prekidu šampionata, a nadam se da će se kao i u mnogim drugim evropskim zemljama u elitnom rangu takmičenja naći veći broj klubova nego do sada. Iako smo posljednji, niko sa sigurnošću ne može reći da u preostalih 11 kola ne bismo uspjeli da obezbijedimo opstanak - jasan je Stanišić.

Fudbaleri Zvijezde 09 još nisu počeli sa grupnim treninzima.

- Naš problem je što su svi treneri, njih četvorica, iz Srbije i još se nisu vratili u etno-selo Stanišići. Očekujem da to bude poslije 1. juna, a do tada će sve biti poznato. Ukoliko ostanemo u Premijer ligi, sigurno je da će šef stručnog štaba i dalje biti Perica Ognjenović, a napravićemo respektabilnu ekipu, koja će sigurno postizati daleko bolje rezultate nego u ovoj prekinutoj sezoni - dodao je Stanišić.