Informacije o vodosnabdijevanju za 3. jun

Vodovod Bijeljina

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u najčešće dvočasovnim - tročasovnim intervalima, u ulicama: Laze Kostića, Stefana Nemanje, Brčanska u Bijeljini i Karađorđeva u Dvorovima, sa svim manjim priključnim, susjednim ulicama, te u naselju Pučile.

Zbog priključenja na elektro i vodovodnu mrežu Mobilne bolnice "Aerodrom", danas će, u vremenu od 08:00 do 09:00 časova, doći do prekida rada pumpnog postrojenja "Obrijež", što će, u tom vremenskom periodu, izazvati i prekid u vodosnabdijevanju naselja: Hase, Novo naselje Hase, Obrijež, Brijesnica, Ljeljenča i Šumice.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com