Ukupno slučajeva
522 (+4)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Aleksandar (EL ZORO) iz Bijeljine je nova zvijezda TRAP & RNB scene!

Aleksandar Miloradović (EL ZORO) je mladi umjetnik iz Bijeljine koji izvodi TRAP & RNB muziku.

BIJELJINA

Prve muzičke korake Aleksandar je napravio još u šestoj godini, kada je počeo da pohađa osnovnu muzičku školu.

Kako potiče iz muzičke porodice, odrastao je uz instrumente i razne žanrove muzike, a posebno je počeo da se interesuje za nove pravce koji su popularni među mladima.

- Profesionalnu karijeru sam započeo ove godine kada je moj prvi singl izdala muzička kuća Bassivity Digital. Pjesma "Andromeda", postala je veoma zapažena i našla se na top listi među najpoznatijim imenima Balkana na Deezer-u, kaže Aleksandar za portal Bijeljina Danas i ističe da je ova muzička platforma sve značajnija zbog raznovrsnog muzičkog sadržaja, te da je posebno popularna među mladima.

Nakon uspjeha sa prvim singlom mladi umjetnik iz Bijeljine dobio je poziv da nastupi na jednom značajnom muzičkom događaju.

- Popularnost moje pjesme Andromeda otvorila mi je dodatni prostor za napredovanje. Dobio sam poziv, da zajedno sa ostalim regionalnim Hip Hop i RNB izvođačima, nastupim na prestižnom Bassivity Showcase festivalu koji se održava u septembru ove godine u Beogradu.

Vašu publiku vjerovatno interesuje da li imate planove da izdate album ili ćete ostati samo na singlovima?

- Radim intenzivno na prvom albumu i već sada mogu da najavim da će izaći u avgustu.

Aleksandrov prvi singl Andromeda, možete poslušati ovdje