Novi tim na čelu Grada

U Gradskoj upravi danas su predstavljeni novi članovi tima - zamjenik gradonačelnika Bijeljine Marko Mihajlović, predsjednik Skupštine Grada Aleksandar Đurđević, te dugogodišnji saradnik Predrag Jović, koji će obavljati funkciju gradskog menadžera.

Novi tim na čelu Grada

- Uspostavljanje široke političke koalicije na nivou Skupštine Grada Bijeljina i mladi i perspektivni ljudi koji su preuzeli neke od najviših funkcija u Gradskoj upravi dokaz su da se samo jedinstvom mogu rješavati problemi građana i graditi bolja i uspješnija Semberija, izjavio je tom prilikom gradonačelnik Mićić.

Zamjenik gradonačelnika Marko Mihajlović rekao je da će novu dužnost obavljati savjesno, sa ciljem realizacije započetih projekata.

- Sve što je planirano možemo da završimo timskim radom. Ovo je politički trenutak koji otvara novo poglavlje razvoja Semberije - kaže Mihajlović.

Predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević izrazio je zadovoljstvo zbog postizanja političke sinergije na lokalnom i republičkom nivou.

- Učiniću sve kako bi Skupština Grada bila servis svih građana Semberije. Već tokom sedmice ću napraviti sastanke sa odbornicima, načelnicima odjeljenja u Gradskoj upravi, direktorima preduzeća, kako bismo napravili precizan plan djelovanja do lokalnih izbora - dodao je Đurđević.

Predrag Jović, koji će od danas vršiti dužnost gradskog menadžera, najavio je nove infrastrukturne projekte.

- U planu je izgradnja novog vrtića između Intergaja i Koviljuša, imamo izrađen projekat, i za ovu investiciju ćemo se obratiti i višim nivoima vlasti. Potpuno ćemo rekonstruistati Ulicu Stefana Dečanskog, odnosno tzv. koridor, postaviti drvorede, biciklističke i pješačke staze, a jedan od najvećih ciljeva je izmještanje Kasarne van grada i izgradnja novog gradskog jezgra na tom mjestu, gdje će postojati sadržaji za građane svih starosnih dobi. Posebnu pažnju posvetiću marginalizovanim grupama, odnosno licima sa invaliditetom. Urbanizovaćemo Bijeljinu i truditi se da sprovedemo većinu ciljeva iz Agende 2030 - istakao je Jović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA