Ukupno slučajeva
357 (+8)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Vrelo ljeto na bijeljinskim bazenima

Temperature iznad 30 stepeni Celzijusovih "natjerale" su mnoge da odu na bazene u Dvorovima. Ovih dana, svih pet bazena, jedan olimpijski i dva za najmlađe, bili su prepuni posjetilaca. Na kupanje dolaze i stariji, i djeca...

BIJELJINA

Da li će ovogodišnja sezona kupanja na bazenima u Dvorovima biti uspješna, teško je sada znati. Imajući u vidu, da zbog mjera uvedenih zbog virusa korona i koje se mijenjaju iz dana u dan, mnogi Semberci ovog ljeta neće ići na more. Kažu, rizik je prevelik, jer treba preći granicu, najmanje jednu, a ako npr. planiraš ljeto u Grčkoj ili Italiji, pred tobom je više graničnih prelaza i mjere opreza koje se primjenjuju u toj zemlji.

Jedina destinacija na moru u BiH je Neum, a u ovom gradu je, tvrde mnogi, kao u košnici. Zbog svega toga, mnogo je manje rizika, kupati se i odmarati na bazenima u okruženju, naročito na bazenima u Dvorovima, jer se oni pune zdravom termomineralnom vodom.

Za očekivati je da na bazenima u Dvorovima, za desetak dana, neće biti velikih gužvi, jer je najavljeno otvaranje akva parka na kompleksu "Semberskog salaša''.

Imajući u vidu da dugo najavljivani akva park koji je počeo da gradi Slobodan Pavlović nije završen, akva park u "Semberskom salašu'' privući će pažnju mnogih iz Bijeljine i okoline.