Ukupno slučajeva
362 (+3)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bijeljina: Promjenljivo oblačno i svježije

U Republici Srpskoj jutro oblačno, u sjevernoj polovini zemlje, mjestimično s kišom i svježije, na jugu vedro, a tokom dana promjenjljivo oblačno sa sunčanim intervalima i svježije. U Bijeljini je u 7,00 časova izmjereno 19, najviša dnevna temperatura vazduha do 22 stepena.

BIJELJINA

Naši krajevi će biti pod uticajem hladnog fronta, te će u većini predjela, osim juga preovladavati oblačno, mjestimično sa kišom i pljuskovima, a padavinska zona će se u noći, pred jutro i tokom prijepodneva premještati od zapada ka istoku preko centralnog pojasa.

Prijepodne na zapadu, a tokom dana na istoku jenjavanje i prestanak padavina uz postepeno razvedravanje, ali će biti osjetno svježije, u odnosu na prethodne dane.

Na jugu Hercegovine pretežno sunčano tokom cijelog dana.

Vjetar: u noći uz liniju fronta umjeren sjeverni i sjeverozadni, u Semberiji i dijelom Posavini pojačan. Ujutro na jugu jaka bura, a u planinama Hercegovine jak, na momente olujni sjeverozapadni. Tokom dana i poslepodne vjetar u slabljenju.

Minimalna temperatura vazduha od 10°C do 15°C, na jugu oko 18°C, u planinama od 7°C.

Najviša dnevna temperatura  u većini predjela od 16°C do 21°C, lokano na sjeveru oko 23°C, a na jugu oko 27°C.