Ukupno slučajeva
362 (+3)
Preminuli
10 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Haos u Beogradu: Lete kamenice na policiju, povređeni leže na ulici, intervenisala i Žandarmerija

Nakon jučerašnjih protesta zbog najave mogućeg ponovnog uvođenja policijskog časa u prestonici i demonstracija koje su eskalirale ispred zgrade Narodne skupštine i za danas je više političkih organizacija najavilo okupljanje.

REGION I SVIJET

Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas u javnom obraćaju izjavio da neće biti višednevne zabrane kretanja, ali da će konačnu odluku o tome doneti Vlada Srbije sutra, na ulicama Beograda je i danas više pristalica raznih političkih opcija.

Oglasio se MUP koji tvrdi da večeras ni u jednom trenutku nisu ispalili ni suzavce, niti topovske udare. To rade demonstranti.

Ispred Skupštine je došlo do većih incidenata. Demonstranti su gađali policiju. Bačene su baklje, a jedna je upala i među demonstrante. Okupljeni beže ka Pionirskom parku, a jedna grupa se penje ka Skupštini. Policija za sada ne reaguje, a mladići koji bacaju baklje nose kačkete i maske pa im se lece ne vidi.