Lopare: U toku asfaltiranje puta u zaseoku Trnačko

U Tobutu, kod Lopara, u toku je asfaltiranje puta u zaseoku Trnačko, dužine 300 metara koje sa 20.000 KM finansira preduzeće "Putevi Republike Srpske", u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza Srpske.

Lopare: U toku asfaltiranje puta u zaseoku Trnačko

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Tobut Miroslav Lazarević rekao je da na području izvođenja radova ima 30 domaćinstava, dok Tubot ima ukupno 400 domaćinstava ili 1.100 stanovnika.

"Mnogo nam znači asfaltni put, s obzirom na to da je ovo brdoviti dio, i sada ćemo imati lakšu povezanost sa regionalnim putem Bijeljina-Tuzla kao i sa centrom opštine", dodao je Lazarević.

On je zahvalio svima koji su podržali ovaj projekat.Izvođač radova je "Bijeljina put", a direktor ovog preduzeća Nemanja Đaković rekao je novinarima da se radovi izvode kvalitetno i u predviđenom roku.

Đaković je naglasio da je ovo nastavak dobre saradnje sa Ministarstvom saobraćaja i veza Republike Srpske i preduzećem "Putevi Republike Srpske".Jedan od inicijatora projekta, doskorašnji zamjenik načelnika opštine Lopare Srećko Ilić posjetio je mjesto izvođenja radove i istakao da je važno da svi građani imaju približno iste uslove života, i oni u ruralnoj sredini kao i oni u centru opštine.

"Asfaltirani putevi, sređeno vodosnabdijevanje, ulična rasvjeta su projekti koji su neophodni u svim ruralnim mjestima, a sve s ciljem poboljšanja kvaliteta života stanovnika", zaključio je Ilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA