Volonterima zabranjen pristup azilu!

Kako saznajemo, volonterima koji su danas pokušali obići pse u bijeljinskom azilu, pristup nije dozvoljen.

Volonterima zabranjen pristup azilu!

"Azil je zaključan, nisu nam dozvolili da uđemo, a navodno su dovezli jutros psa koji je bijesan i ujeo je vlasnika. Vlasnik je sam to prijavio i dao psa da odvedu. Zbog navodno naše sigurnosti nemamo do daljnjeg pristup azilu, ne smijemo ni da ih hranimo niti da ih vidimo", rekao nam je jedan od volontera.

"Nije mi jasno ako je bijesan zašto su ga stavili u isti prostor sa ostalim psima, a imaju još jedan dio koji zjapi prazan! Zašto nam ne daju štence da izvedemo odatle? Mislim da je ovo samo još jedan način da se ono što se dešava sakrije od javnosti! Sve i da postoji takav pas, azil mora imati karantin i nikako ne smije biti smješten sa drugim psima", dodao je naš sagovornik.

Bijeljina danas je protekle sedmice prenio potresne fotografije koje su na facebook-u objavili volonteri, a koje su izazvale veliku pažnju javnosti.

Koristimo i ovu priliku da pozovemo nadležne, kao i sve koji mogu da pomognu da se ovaj problem što prije riješi. Apelujemo da se dozvoli pristup volonterima koji su uspjeli da skupe određene količine hrane za pse, kao i da pronađu nekoliko osoba koje su spremne da udome neke od pasa.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
  • 02:00

    6°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

179 cm

Promjena: 2cm

Sava Jamena

310 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 16:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI