Na treningu iznenada preminuo Majkl Odžo, košarkaš Crvene zvezde

Užasne vesti, danas je u 27. godini preminuo košarkaš Crvene zvezde Majkl Odžo.

Na treningu iznenada preminuo Majkl Odžo, košarkaš Crvene zvezde

Nigerijski košarkaš koji je u Srbiju stigao još 2017. je prema još neproverenim informacijama preminuo od srčanog udara.Tragičan događaj odvio se na stadionu FK Partizan, u teretani, gde je Odžo imao trening, kolabirao i preminuo.

Prema nezvaničnim informacijama, košarkaš je preminuo na licu mesta.Odžo je nastupao za koledž Florida stejt, 2017. je stigao u FMP nakon što nije bio izabran na NBA draftu, a godinu dana kasnije se preselio na Mali Kalemegdan.

Odžo je bio miljenik navijača crveno-belih, a sa Zvezdom je osvojio ABA Superkup 2018. i KLS Superligu i ABA ligu godinu dana kasnije.

Čitavu sezonu 2015/16. propustio je zbog povrede kolena. Na NBA draftu 2017. nije izabran, da bi 17. avgusta 2017. potpisao višegodišnji ugovor sa FMP-om.

Tokom sezone 2017/18, Odžo je u ABA ligi imao prosek od 12 poena i 6 skokova, dok je u Superligi uz 6 uhvaćenih lopti imao i zavidan prosek od 14 ubačenih poena, a svojom igrom značajno je doprineo plasmanu FMP-a u finale Superlige Srbije.

Od maja se govori da bi Nigerijac mogao da napusti Mali Kalemegdan jer se ne uklapa u viziju tima koji vodi Saša Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA