Ukupno slučajeva
530 (+3)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Bolnica "Sveti Vračevi" uvela deset novih info linija

Zbog višemjesečne zabrane posjeta hospitalizovanim bolesnicima uzrokovane pandemijom novim koronavirusom, bijeljinska Bolnica je uvela deset novih telefonskih linija radi efikasnijeg informisanja o zdravstvenom stanju ležećih pacijenata.

BIJELJINA

Informacije o pacijentima možete dobiti putem dole navedenih brojeva telefona u predviđenim terminima informisanja.

Kontakti i rasporedi termina za informacije:

Bijeljina je danas grad u kojem je za proteklih 24 sata evidentiran najveći broj zaraženih -13, što je više od 30% od broja testiranih.

- Na današnji dan u Kovid bolnici u Bijeljini hospitalizovano je 23 bolesnika. Smanjen se broj prijema u Kovid bolnicu, dok je stanje na intenzivnoj njezi nepromijenjeno. Četvoro bolesnika je na respiratorima, od kojih je dvoje intubirano i dvoje je na neinvazivnoj mehaničkoj potpori. Većina bolesnika je na povremenoj ili stalnoj kiseoničkoj terapiji - saopšteno je jutros na sastanku Kriznog štaba Bolnice.

- Apelujemo na građane da budu odgovorni i da poštuju propisane mjere zaštite, jer jedino na taj način će uspjeti da sačuvaju svoje i zdravlje najbližih.