Ukupno slučajeva
558 (+1)
Preminuli
15 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

Radnik na teškom iskušenju u Mostaru: Moranje “plemića” šansa za Bijeljince

Nakon neugodnog domaćeg poraza od Željezničara (0:2), fudbaleri Radnika gostuju večeras (19 časova) u Mostaru gdje ih dočekuje Zrinjski. “Plemići” su prošlog vikenda poraženi u gradskom derbiju sa Veležom, i sigurno je da u meču sa Radnikom imaju imperativ pobjede.

BIJELJINA

To njihovo moranje mogla bi da bude naša šansa iako je sigurno da nama taj poraz nije nimalo olakšao posao. Zrinjski je nakon Veleža prisiljen da sve uradi kako bi došao do bodova. Što se nas tiče, neće biti nekih promena u načinu igre, ponašaćemo se kao i na svim ostalim gostovanjima i nadam se da možemo do jednog boda. Šteta je samo što neće biti publike jer sam siguran da će ovo biti jedna dobra i zanimljiva utakmica - rekao je trener Radnika Slavko Petrović.

Što se tiče sastava ekipe koja će se suprotstaviti Zrinjskom, jedino je pod upitnikom Nikola Popara koji ima manjih problema sa povredom.