Mićić najavio novu ulicu i kružni tok

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić najavio je danas izgradnju nove saobraćajnice, zahvaljujući kojoj će, uvjerava, biti smanjene gužve u gradskom jezgru.

Mićić najavio novu ulicu i kružni tok
FOTO: InfoBijeljina

Prvi čovjek Bijeljine istakao je da je Grad danas dobio i pravosnažno rješenje o prenosu vlasništva sa Republike na Grad 6,3 hektara zemljišta duž stare željezničke pruge.

- Na toj dionici počeće gradnja ulice duge oko dva kilometra, sa kružnim tokom ispred zgrade Centra za visoko obrazovanje. Biće izgrađene i pješačka i biciklistička staza, kao i drvored, a ovaj put je značajan po tome što će voditi direktno do nove autobuske stanice, čime će biti smanjene gužve u gradskom jezgru - istakao je Mićić.

Prema njegovim riječima, zahvaljujući odlukama Vlade Republike Srpske, u Bijeljini je u toku realizacija više projekata koji će život građana Semberije učiniti kvalitetnijim.

- Najvažniji i najveći projekat je izgradnja auto-puta od mosta na graničnom prelazu Rača do Bijeljine i dalje ka Brčkom i Banjaluci. Parcelacija i ugovori u vezi sa eksproprijacijom zemljišta su gotovo završeni, a od 438 predmeta u ovom procesu 403 su već pravosnažna - pojasnio je Mićić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA