Ukupno slučajeva
828 (+63)
Preminuli
17 (+0)
Bijeljina po danima
Bijeljina kumulativno
Izvori: IZJZ / Bolnica Bijeljina | Portal Bijeljina Danas ne snosi odgovornost za posljedice nastale tumačenjem podataka! Detaljniji prikaz

U subotu pošaljite SMS za Danila, Ljubinku i Emiliju

Na programu Radio-televiziji Republike Srpske, 19. septembra, održaće se Dječije muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ na kome će učestvovati i predstavnici iz Bijeljine. U subotu telefone u ruke i svojim glasom podržite Danila Simića, Ljubinku Marković i Emiliju Lazić.

BIJELJINA
"Ritam Evrope" - najveće evropsko dječije muzičko takmičenje, prvi put se održava u Republici Srpskoj, a na njemu će učestvovati predstavnici 14 opština i gradova.

Televizijski prenos takmičenja na RTRS-u je u subotu, 19. septembra, od 20 časova i 10 minuta, a građani će za predstavnike Bijeljine moći da glasaju tako što pošalju poruku sa sadržajem PJESMA(razmak)01na broj 091510720. Broj poruka koje žele da pošalju je neograničen.

Ukoliko Emilija, LJubinka i Danilo osvoje prvo mjesto, Bijeljina bi bila domaćin narednog „Ritma Evrope".

Najveće evropsko dječije muzičko takmičenje prvi put se održava u Republici Srpskoj, a na njemu će učestvovati predstavnici 14 opština i gradova. Mladi će predstavljati jednu državu i pjevaće na jeziku te zemlje, a Bijeljinci će izvesti numeru „Soldi" sa kojom je Italija nastupila na prošlogodišnjoj „Pjesmi Evrovizije".